0 0
€ 39.95
€ 39.95
Profiteer nu!

AVIATOR RVS HERENHORLOGE 10ATM

Bent u fan van het merk Aviator? Wij wel! En niet alleen vanwege de fantastische kwaliteit van deze horloge, ook omdat ze er gewoon top uitzien! Vandaag hebben wij een van de meest stoere Aviator horloge die voorzien is van prachtige details. Stoer ontwerp In dit ontwerp is flink wat tijd gestoken, en dat is te zien. Deze Aviator heeft een kwalitatief hoogstaand Quartz uurwerk en een beschermplaatje van mineraalglas. Daarnaast hoeft u tijdens uw avonturen geen zorgen te maken want horloge is waterdicht (10ATM). 10 ATM betekent dat u er zonder problemen mee kunt zwemmen, snorkelen en zeilen. Kortom: Deze Aviator horloge geeft u niet alleen een stoere uitstraling maar is daarrnaast ook nog eens van hoge kwaliteit. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Stoer en robuust horloge<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Multifunctioneel uurwerk<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Waterdicht tot 10ATM<br />

Productspecificaties

Prijs 39.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-06-2018 € 39.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top