0 0
€ 22.95
€ 22.95
Profiteer nu!

PROFESSIONELE IP65 EN IK08 LED BALKEN

LED-verlichting is enorm zuinig ten opzichte van de traditionele TL-buizen, gloeilampen, halogeenspots en spaarlampen. Een LED-balk verbruikt namelijk veel minder energie. Dat is natuurlijk gunstig voor ons milieu, maar al helemáál voor uw portemonnee! Met deze superzuinige LED-balken die wij vandaag aanbieden zorgt u er gegarandeerd voor dat die energienota fors zal gaan dalen. Efficiënte verlichting Wanneer u de lamp inschakelt, geeft de LED-lamp in minder dan een seconde met minimaal 95% van zijn vermogen licht. Een enorm verschil met de ouderwetse TL-buis of spaarlamp! U hoeft niet meer te wachten tot u alles goed kunt zien. Een andere handige eigenschap van LED-verlichting is dat de lampen niet heet worden. 100% waterbestendig De LED balken van LED\'s light zijn ideaal voor vochtige ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ondergrondse kelder of badkamer, Omdat deze LED balken vallen onder de IP65 zijn ze waterbestendig en hoeft u zich geen zorgen te maken. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Verlichting voor vochtige ruimtes <br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Meer dan 110lm/w lichtopbrengst<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Lange levensduur van 30.000 uur<br />

Productspecificaties

Prijs 22.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-06-2018 € 22.95 € 22.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top