0 0
€ 12.95
€ 12.95
Profiteer nu!

GEMBIRD WIFI REPEATER

Klein en eenvoudig, maar oh zo handig! Verhoog het bereik van elk draadloze verbinding met de WiFi-repeater van Gembird. Door de WiFi-repeater in het stopcontact te stoppen verhoogt u op een eenvoudige manier het bereik van uw draadloze verbinding en daarmee uw snelheid tijdens het draadloos internetten. Eenvoudig te installeren Het vergroten van uw WiFi radius is eenvoudig te regelen door middel van de WiFi-repeater van Gembird. U druk de Gembird repeater in het stopcontact en via de WPS knop is hij direct klaar voor gebruik. Door gebruik te maken van het stopcontact kunt u eenvoudig uw radius vergroten en overal genieten van draadloos internet. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u ook op zolder WiFi bereik heeft. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Vergroot het bereik van u netwerk<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Eenvoudig te installeren <br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Klein en compact design<br />

Productspecificaties

Prijs 12.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-06-2018 € 12.95 € 12.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top