0 0
€ 99.95
€ 99.95
Profiteer nu!

SET VAN TWEE EETKAMERSTOELEN

Op een stoel wilt u natuurlijk comfortabel zitten, maar het oog wil ook wat. Deze eetkamerstoelen bieden de perfecte combinatie tussen klassiek en modern met de gestoffeerde zitting en de klassieke afbuigende stoelpoten. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de gemiddelde tafelhoogte, dus of u hem aan de eettafel of aan de vergadertafel schuift, het is uw feestje! Goede ondersteuning van uw onderrug De stoel heeft een actieve zit en geeft uitstekend lumbale ondersteuning (onderrug). U zit stevig en comfortabel. De chique zwarte pootjes ronden het design af en zorgen voor een goede stabiliteit. De Marseille eetkamerstoel is leverbaar in de kleuren Cappuccino, grijs en lichtbruin en past daardoor uitstekend in een elk interieur. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" /><b>1 bestelling = 2 stoelen</b><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Vintage ontwerp eetkamerstoel<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Past helemaal in de woontrend van nu<br />

Productspecificaties

Prijs 99.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-06-2018 € 99.95 € 99.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top