0 0
€ 25.00
€ 25.00
Profiteer nu!

COMPLETE PROFESSIONELE FOTOGRAFIECURSUS

Iedereen maakt graag foto’s. Met onze telefoon fotograferen we alles om ons heen. We maken foto’s van ons eten, onszelf en onze dagelijkse bezigheden. Maar echt fotograferen, dat is een kunst. In deze cursus leert u alles over fotograferen met uw telefoon of met uw eigen digitale camera. Welke camera dit is maakt niet uit, u krijgt les in het gebruik hiervan maar ook over objectieven, filters, diafragma, witbalans en compositie. Leer theorie en praktijk Deze uitgebreide cursus Digitale Fotografie bestaat uit 20 video’s en 20 ebooks. Elke les begint met een inleidende video over het in de les behandelde onderwerp, gepresenteerd door erkende vakfotograaf Peter van Veen. Hij behandelt niet alleen op speelse wijze de theorie van de les, maar laat u ook de praktijk zien. Leer in stappen Hij leert u hoe u met het grootste gemak foto’s kunt bewerken op de computer, hoe u met kunstlicht fotografeert en neemt u ook mee naar buiten om in de natuur prachtige foto’s te maken. Hij laat u zien wat de effecten zijn van bepaalde filters, welke instellingen het beste zijn voor o.a. landschaps-, architectuur-, dieren en macrofotografie. Hoe bouwt u een toegankelijk foto-archief op? Hoe zorgt u dat u uw dierbare foto’s nooit kwijtraakt, maar veilig bewaart? Peter legt het leuk en laagdrempelig uit, zodat u zelf ook snel het geleerde in de praktijk kunt brengen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Haal het maximale uit uw camera<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />U leert uw camera perfect bedienen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Alles over compositie, licht en diepte<br />

Productspecificaties

Prijs 25.00
Verzendkosten 0.00
Levertijd 2 - 3

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-07-2018 € 25.00 € 25.00
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top