0 0
€ 49.95
€ 49.95
Profiteer nu!

BLUETOOTH WEKKERRADIO MET QI CHARGER

Wilt u ook een wekker die meer kan dan alleen de tijd aangeven? Dan is deze bluetooth luidspreker met ingebouwde draadloze oplader perfect voor u. Zo geeft deze wekker niet alleen aan wat de tijd is maar is hij ook te gebruiken als radio, microfoon tijdens het bellen of voor het draadloos en bekabeld opladen van uw smartphone. Meer dan alleen een wekker Deze wekker is niet alleen geschikt om uw tijdig wakker te makken maar is ook voorzien van andere gemakken. Deze bluetooth luidspreker kunt u eenvoudig verbinden met uw telefoon waardoor u de wekker met zijn 2 stereo speakers kan gebruiken om handsfree te bellen. Daarnaast beschikt de wekker ook over een ingebouwde FM-radio waardoor u tijdens het relaxen altijd voorzien bent van muziek. Quick Charge technology Uw smartphone is dankzij de Quick Charge technology van de draadloze oplader binnen een uur volledig opgeladen en weer klaar voor gebruik. Wilt u gebruik blijven maken van uw smartphone maar hem wel gelijktijdig opladen? Dan kunt u via een van de 2 USB aansluitingen bekabeld uw smartphone opladen en deze blijven gebruiken. Kortom: Met de bluetooth luidspreker met wekker en draadloze oplader bent u voorzien van alle gemakken en klaar voor al zijn handige functies. Let op: Is mijn telefoon geschikt voor Qi charging. Check het hier? Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Laadt uw smartphone draadloos op<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />2 stereo speakers voor perfect geluid<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ingebouwde FM-radio<br />

Productspecificaties

Prijs 49.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-09-2018 € 49.95 € 49.95
11-07-2018 € 49.95 € 49.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top