0 0
€ 139.95
€ 139.95
Profiteer nu!

FILLING PIECES HEREN SNEAKERS

Uit het niets werden de sneakers van Filling Pieces bekend in Nederland. Een fris, jong en nieuw merk uit Amsterdam, vandaag bieden wij 6 verschillende sneakers aan die bekend staan als high-end sneaker. Ontworpen door Guillaume Philibert Tijdens zijn studie architectuur kwam groot sneaker fan Guillaume Philibert erachter dat er weinig sneakers zijn die in het tussensegment vallen. Zo heeft u sneakers voor rond de 100 euro of sneakers tot wel ruim 1000 euro, daar tussen in is er weinig aanbod. Hier zag Guillaume Philibert een kans en heeft deze kans met beide handen aangegrepen en het merk Filling Pieces opgericht. Filling Pieces ontwerpt sneakers die in dit tussensegment vallen en zorgen voor goede kwaliteit en maakt van uw dagelijkse sneaker een high-end sneaker met klasse. 6 verschillende modellen Vandaag bieden wij 6 verschillende modellen aan met dikke korting. Zo heeft iedereen de kans om te genieten van high-end sneakers die zorgen voor optimaal comfort voor uw voeten. Kortom: Wilt u genieten van hippe en frisse sneakers dan zijn de sneakers van Filling Pieces de ideale mode accessoire voor de zomer. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Streetwear als high-end sneaker<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Geschikt voor dagelijks gebruik<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ontworpen door Guillaume Philibert<br />

Productspecificaties

Prijs 139.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-07-2018 € 139.95 € 139.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top