0 0
€ 39.95
€ 39.95
Profiteer nu!

WEERSTATION VAN BUIENRADAR

Buienradar is allang niet meer alleen bekend van de handige website met daarop de weervoorspellingen maar ook van zijn eigen weerstations. Zo heeft u al de weersverwachtingen binnen handbereik en gaat u goed voorbereid de deur uit. Weersverwachtingen De Buienradar BR-600 weerstation met draadloze buitensensor meet onder andere de binnen- en buitentemperatuur, de binnen- en buitenluchtvochtigheid, vorstwaarschuwing en de luchtdruk. Door deze gegevens bent u goed voorbereid op de dag en weet u precies of uw jas of vest nou echt mee moet nemen. U hangt de sensor buiten op en de informatie wordt draadloos naar uw weerstation verzonden. Extra functies Naast het meten van het weer beschikt dit apparaat ook over extra functies die u niet snel zou verwachten op de buienradar. Een van deze functies is dat hij tevens gebruikt kan worden als wekker. Daarnaast is de kleur van de display in te stellen in 8 verschillende kleuren. Kortom: Met deze buienradar weet u binnen enkele momenten precies hoe warm of koud het is en wat voor outfit u kan aantrekken. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Weersverwachting binnen handbereik<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Meten van binnen- en buitentemperatuur<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Bereik van 30 meter<br />

Productspecificaties

Prijs 39.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-07-2018 € 39.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top