0 0
€ 39.95
€ 39.95
Profiteer nu!

DLX WATERDICHTE SOFTSHELL JASSEN

Deze softshell jassen van DLX zijn lekker warm maar wel ademend. Ze zijn ideaal voor het aankomende weer van de herfst. Ze zijn waterdicht met een waterkolom van 10000mm. Hier kunt u dus zeker weten mee een regenbui overleven. De capuchon en kraag kunt u aanpassen naar wens zodat u lekker warm en droog blijft. In de 2 zakken met ritssluiting zitten sleutels, mobiel en boodschappenlijstjes veilig opgeborgen. Bovendien hebben de jassen ook nog de fantastische eigenschap dat ze supersnel opdrogen. Ademende stof Dankzij het ademend vermogen van de stof kan transpiratie vocht snel ontsnappen. Zo blijft u steeds aangenaam droog. De doorlaatbaarheid van de stof wordt gemeten aan de hand van de snelheid waarmee waterdamp kan ontsnappen. Dit wordt uitgedrukt in “MVP”, of “Moisture Vapour Permeability”. Hoe hoger de MVP waarde, hoe sterker het ademend vermogen van de stof. De MVP van deze jassen is 5000 mvp. Waterdicht tegen de regen De waterkolom van de jas is 10000mm. Dit werkt als volgt: materialen wordt getest op waterdichtheid met een zogenaamde “waterkolom”, een pijp met een doorsnede van ongeveer 2,5 cm. Wanneer hij verticaal op het materiaal geplaatst is, wordt er water in gegoten. Vervolgens wordt gekeken tot welke hoogte het water komt voordat het materiaal begint te lekken. U kunt dus gerust de regen inlopen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Perfect voor dit seizoen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Waterdicht (10000mm)<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ademend (5000mvp)<br />

Productspecificaties

Prijs 39.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-12-2018 € 39.95 € 39.95
28-10-2018 € 39.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top