0 0
€ 27.95
€ 27.95
Profiteer nu!

TWEE VOLLE KERSTBOOMPJES

Het wordt weer Kerstmis: gezellig! Alle lichtjes, knusheid, cadeautjes, snoeperij en – tussen tweede kerstdag tot oud & nieuw – hier en daar lichte katers. Heerlijk! Om ons daarop extra goed voor te bereiden hebben we vandaag twee kerstboompjes in de aanbieding: extra bomen om niet alleen het huis maar ook het portiek die verrukkelijke kerstsfeer te geven. Kleine boompjes voor overal Of om twee kleine bomen binnen te kunnen zetten en te versieren, als de indeling van het huis het toestaat. Of om met de buren in het appartement verderop op de galerij een super mini-kerstboom deal slag te slaan. Of om aan weerszijden van de oprit twee boompjes te kunnen zetten. Waar u ook een klein maar echt kerstboompje neer wilt zetten, zijn deze twee exemplaren perfect geschikt. Sterke boompjes voor in de tuin Het zijn Picea Conica boompjes: winterhard en rijkelijk voorzien van dicht benaalde takjes. Als ze geleverd worden zijn ze een meter hoog en zitten ze met hun voetjes stevig in een pot van vijf liter. Zet ze in de volle aarde als u dat wilt, ze zijn beresterk! Ze hebben die echte kegelvorm van een kerstboom waar we zo onbeschrijflijk blij van worden ieder jaar, en natuurlijk ook die heerlijke echte harsgeur. Tot morgen!  

<img src=\"\" alt=\"\" />1 bestellig = 2 volle kerstboompjes<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Binnen 2 dagen verzonden!<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Bomen zijn winterhard<br />

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-12-2018 € 27.95 € 27.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top