0 0
€ 1010.00
€ 749.00
Profiteer nu!

Ontdek in 5 dagen de mooiste plekken in IJsland met hotel in Reykjavik incl. retourvlucht en leuke excursies

Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Het is de een drukbezochte stad van IJsland en minder koud dan veel mensen denken. De stad is modern en biedt alle comfort, maar toch is overal een prachtige combinatie van traditie en historie zichtbaar. Bovendien staat de stad ook bekend om de nabij gelegen heetwaterbronnen en het adembenemende landschap. In de Wintermaanden is het tevens mogelijk om een prachtig natuurwonder te aanschouwen: het Noorderlicht!\r\n**Dagprogramma** \r\n**Dag 1: Amsterdam - Reykjavik** \r\nAankomst in IJsland en transfer op eigen gelegenheid naar het hotel. \r\n**Dag 2: Reykjavik - Golden Circle - Reykjavik** \r\nNa het ontbijt is het tijd voor de eerste tour. Tijdens de Golden Circle-tour kun je het grootste deel van IJsland bezoeken. Prachtige bezienswaardigheden, zoals het Geysir gebied, de waterval Gullfoss en het\r\nUNESCO Nationaal Park Þingvellir krijg je te zien. \r\nHet Geysir gebied ligt in Zuid-IJsland, in de buurt van het Laugarvatn-meer. Het gebied is vernoemd naar de grootste en nu grotendeels sluimerende geiser Geysir. De grootste attractie vandaag is de actieve Strokkur, die een kolom water omhoog schiet tot 30 meter. \r\nGullfoss is één van de beroemdste watervallen in IJsland en terecht. De driestapswaterval is een deel van de gletsjerrivier Hvítá en valt in een 62 meter diepe kloof. In de eerste helft van de 20e eeuw had men ideeën om de waterval te gebruiken om energie op te wekken. Daar is nooit wat van gekomen en daarom is de waterval nog steeds te bezoeken. \r\nHet UNESCO Nationaal Park Þingvellir is geologisch en historisch gezien significant. Afgezien van de locatie van het oudste parlement in de wereld, Alþingi, het is ook een plaats waar je de Mid-Atlantische bergkam kunt zien\r\nbovengronds. De Euraziatische en Noord-Amerikaanse tektonische platen trekken het land van elkaar met ene snelheid van een paar centimeter per jaar.\r\nDuur van de tour: 09.00 - 17.00 uur \r\n**Dag 3: Reykjavik - Noorderlicht** \r\nOntbijt in het hotel waarna je de dag ter vrije besteding hebt om Reykjavik te verkennen op eigen tempo.\r\nIn de avond ga je op een Northern Lights-tour die je meeneemt om een spectaculair natuurverschijnsel te zien dat tijdens de wintermaanden plaats vindt. De locaties die bezocht worden tijdens deze tour variëren van dag tot dag, afhankelijk van het weer. Omdat deze tour weersafhankelijk is, zijn de waarnemingen niet gegarandeerd. \r\n**Dag 4: Reykjavik** \r\nOntbijt in het hotel waarna je de dag ter vrije besteding hebt om Reykjavik te verkennen. Je kunt ervoor kiezen om te winkelen of voor een optionele tour naar de SOUTHSHORE te kiezen. Deze tour is op eigen kosten en kun je ter plaatse bijboeken. \r\n**Dag 5: Reykjavik - Amsterdam** \r\nNa het ontbijt vlieg je terug van Reykjavik naar Amsterdam. De transfer naar het vliegveld is voor eigen rekening.

Productspecificaties

Productnaam Ontdek in 5 dagen de mooiste plekken in IJsland met hotel in Reykjavik incl. retourvlucht en leuke excursies
Prijs 749
Originele prijs 1010.00
Land I
Regio R
Stad R
Accommodatie H
Hotel F

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-02-2019 € 1010.00 € 749.00
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top