0 0
€ 30.00
€ 12.95
Profiteer nu!

Kinzo dakgoot egel - 4 meter dakgootscherming

Voorkomt verstopping van je dakgoot,Reduceert het risico op schade,Gemakkelijk aan te brengen,Onderhoud en reiniging nauwelijks nodig

<strong>Voorkom verstoppingen met een Kinzo dakgoot egel</strong><br />Er kan van alles in jouw dakgoot terechtkomen wat de afvoer van regenwater kan verhinderen.Zeker in het najaar en in de winter is dat het geval. Denk maar eens aan al die ronddwarrelendebladeren die zo een verstopping kunnen veroorzaken. En een verstopping leidt op zijn beurt weer totoverstromingen en onnodige schade. Met de Kinzo dakgoot egel breng je dit risico echter terug tothet minimum. Vuil, bladeren en takken hopen zich niet meer op en het regenwater loopt moeiteloosweg. Zo ga jij het koude seizoen dus met een gerust hart tegemoet!\r\n<br /><br /><strong>Makkelijk in plaatsing én onderhoud</strong><br />Niet alleen breng je met de Kinzo dakgoot egel het risico op schade en verstopping terug, eenbijkomend voordeel is dat je ook minder tijd kwijt bent aan het reinigen van de dakgoot. Je hoeft nunog maar één keer per jaar de dakgoot egel te verwijderen en de dakgoot te ontdoen van slib. Ookhet aanbrengen van de dakgoot egel, ook wel dakgoot borstel genoemd, is een fluitje van een cent.Deze vier meter lange dakgoot egel van Kinzo past in elk type dakgoot. Je hoeft dus nog maar éénkeer op de ladder te klimmen en vervolgens kun je ervan uit gaan dat de dakgoot egel het heleseizoen zijn werk doet!

Productspecificaties

Prijs 12.95
Originele prijs 30.00
Kortingspercentage 5
Merk K
EAN 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-11-2018 € 30.00 € 12.95
12-10-2018 € 30.00 € 12.95
27-09-2018 € 30.00 € 12.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top