0 0
€ 50.00
€ 21.95
Profiteer nu!

Couch Coat - Dubbelzijdige Bank Beschermhoes

Heerlijk warm en comfortabel,Houdt je nieuwe bank langer nieuw,Een boost voor een bank die aan vervanging toe is,Wasbaar in de wasmachine

langer mee met de Couch CoatDe bank in de woonkamer is vaak de plek waar je zit als je wilt ontspannen. Lekker een boek lezen, tv kijken of languit relaxen bij de open haard. Maar de bank heeft op die manier wel het nodige te verduren. En dan hebben we het nog niet over de haren van de hond of de kat. Of wat er kan gebeuren als de kat besluit de bank als krabpaal te gebruiken.\r\nGeef je oude bank een tweede levenHeb je een heerlijke bank maar is het mooie er wel van af? Geen nood, een nieuwe bank kopen is niet direct nodig. Bestel gewoon de Couch Coat en je maakt je bank in een handomdraai weer zo goed als nieuw. Je bezoek ziet immers niet wat er onder die heerlijke Couch Coat verstopt zit. Dus wil je nog geen afscheid nemen van je favoriete bank dan is dit de perfecte oplossing.\r\nGemakkelijk schoon te houdenZeker bij een bank met stoffen bekleding zal je je vaak zorgen hebben gemaakt over ongelukjes. Een kop koffie, de poes die ineens moet spugen of een glas limonade kunnen vlekken veroorzaken die er nooit meer uit gaan. De Couch Coat vangt dit soort ongelukjes meestal probleemloos op. En het grote voordeel is dat je deze heerlijke deken gewoon in de wasmachine kunt stoppen en hij komt er vervolgens weer heerlijk schoon en fris uit.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-08-2019 € 50 € 21.95
13-06-2019 € 50 € 21.95
17-04-2019 € 50 € 21.95
31-12-2018 € 50 € 21.95
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top