0 0
€ 140.00
€ 62.95
Profiteer nu!

Black en Decker Hogedrukreiniger

Met geïntegreerde opslag voor accessoires,Met waterinlaat filter, verlengt levensduur van de pomp,Met aluminium pomp die zorgt voor meer duurzaamheid en druk

/><strong>Black & Decker hogedrukreiniger</strong><br />Ben jij iemand die het belangrijk vind dat de muren en tegels van je tuin schoon blijven? Of vind jij het makkelijk om je auto zelf te wassen in plaats van naar een wasstraat te gaan en ervoor te moeten betalen? Met de hogedrukreiniger van Black en Decker is het super gemakkelijk om dit soort dingen schoon te houden. door de maximale doorstroming van 6,5 liter per minuut en maximale druk van 100 bar is deze hogedrukreiniger uitermate geschikt voor het schoonmaken van muren, vloeren, tegels, autos en ramen. Verder is het maximale vermogen van de hogedrukreiniger 1300 Watt. De reiniger heeft een slang van 3 meter waardoor je een vrij grote reikwijdte heb. Verder is het mogelijk om deze hogedrukreiniger aan te sluiten op je eigen tuinslang en eenvoudig de waterdruk te regelen. Als laatste is het natuurlijk super belangrijk dat het product een tijd mee gaat en door het waterinlaatfilter wat in deze hogedrukreiniger gemonteerd is, wordt de levensduur van de pomp aanzienlijk verlengt.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
02-05-2019 € 140 € 62.95
15-04-2019 € 140 € 74.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top