€ 120.00
€ 59.95
Profiteer nu!

Black en Decker stofzuiger

Snel schoon dankzij krachtige 1200 Watt motor,Met handige blaasfunctie,Compacte afmetingen van 35 x 49 centimeter,Lichtgewicht, slechts 6 kilo

Wie wordt nou niet blij van een Black en Decker? Dit product is een uitstekend voorbeeld van de veelzijdigheid van dit merk. Laat je niet misleiden door de naam, want deze stofzuiger zuigt veel meer op dan alleen stof. Het is dan ook niet voor niets een echte alleszuiger. Dankzij de krachtige 1200 Watt motor reken je moeiteloos af met modder, vuil en zelfs klusafval. Ook de bouwplaats is een uitstekende plek voor deze krachtpatser. Ook voor nat vuilMet deze Black en Decker stofzuiger hoeft voortaan niemand zn schoenen meer uit te doen in huis. Modder is namelijk geen partij voor dit apparaat, zelfs niet als het nog nat is. Je bergt deze stofzuiger makkelijk op, want met 35 bij 49 centimeter neemt hij weinig ruimte is. Over je rug hoef je je geen zorgen te maken, want het apparaat weegt maar 6 kilo en is dus goed te tillen. Met blaasfunctieBij Black en Decker begrijpen ze hoe een stofzuiger in elkaar moet zitten. Dit exemplaar is echt van alle gemakken voorzien, want zelfs aan een blaasfunctie is gedacht. Deze alleskunner verwijdert moeiteloos alle typen vuil. Moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem, want dankzij de zwenkwieltjes en flexibele stofzuigerslang komt hij overal bij. Wedden dat deze stofzuiger ook in jouw huis snel onmisbaar zal zijn?

Productspecificaties

Productnaam Black en Decker stofzuiger
Prijs 59.95
Originele prijs 120.00
Kortingspercentage 5
Merk M
EAN 8

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
12-06-2019 € 120.00 € 59.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top