0 0
€ 249.00
€ 249.00
Profiteer nu!

Marshall bluetooth speaker Stockwell II zwart

De Marschall Stockwell II, een compacte draagbare luidspreker, is gebouwd voor onderweg en biedt meer dan 20 uur luisterplezier.
Voordelen van de Stockwell II
* Meer dan 20 uur speeltijd
* Makkelijk mee te nemen dankzij de schouderband
* Snelle verbinding met Bluetooth 5.0
* IPX4 waterbestendig
Enorm geluid uit een klein ontwerpMet een gewicht van slechts 1,4 kg is Stockwell II enorm krachtig ondanks zijn kleine ontwerp. Dankzij de Blumlein Stereo Sound biedt hij een multi-directionele ervaring die je onderdompelt in de muziek, zowel binnen als buiten. Drie klasse D-versterkers voeden de subwoofer en de voor- en achterste tweeters zorgen voor een ongelooflijk helder en krachtig geluid. Bovendien kan je met de Bluetooth® 5.0-technologie verbinding maken alle draadloze apparaten in een radius tot wel 9 meter. Stockwell II heeft een echte rock 'n roll look: hij beschikt over een stevige metalen grille die je doet denken aan de mesh stalen roosters die op veel microfoons te vinden zijn en over een gitaar-achtige schouderriem voor gemakkelijk transport. Met een siliconencoating en IPX4-vochtbestendigheid is hij een robuuste en duurzame speaker.
Pas het geluid op elk moment aanMet Bluetooth® 5.0-technologie maak je verbinding met alle draadloze apparaten in een radius van 9 meter. Dankzij de multi-host functie is het mogelijk om de Stockwell II te verbinden met twee bluetooth-apparaten en schakel je eenvoudig over van de ene naar de andere. Tijden

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
17-06-2019 € 249 € 249
10-06-2019 € 249 € 249
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top