0 0
€ 699.00
€ 699.00
Profiteer nu!

Marantz receiver MCR-612 zwart

De Marantz Melody X (MCR-612) is een echt hifi-systeem in een elegant design met bijzonder veel mogelijkheden.
Voordelen van de Melody X:
* CD's, FM en DAB+ tuner
* AirPlay 2
* Werkt met de afstandsbediening van je tv
* Ondersteunt spraakbesturingssystemen
Marantz Melody X is de beste keuze voor muziekliefhebbers
Hij ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert ook nog eens uitzonderlijke prestaties. De elegante netwerk-CD-receiver ondersteunt nagenoeg alle streamingplatforms via AirPlay 2, Bluetooth en HEOS-wifi-connectiviteit. De Melody X is voorzien van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en lage vervorming. Je kunt twee paar luidsprekers aansluiten met afzonderlijke volumeregeling per paar. Of sluit slechts één paar speakers aan met dubbel zoveel vermogen en de optie om een paar audiofiele bi-amp-speakers aan te sluiten. Op de twee optische digitale ingangen kun je zelfs je televisie aansluiten voor een nog betere entertainmentervaring. De ingebouwde DAB+ en FM-tuners, en de TuneIn Internet Radio maken de muziekbronnen compleet.
Onbeperkt aantal muziekbronnen en uitbreidingsmogelijkheden met HEOS
De mogelijkheden gaan verder dan CD en FM/DAB+ radioweergave. Dankzij de ingebouwde HEOS-technologie, kun je genieten van uw favoriete digitale muziek met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke app. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn Internet radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer of je lokale m

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-07-2019 € 699 € 699
24-06-2019 € 699 € 699
17-06-2019 € 699 € 699
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top