0 0
€ 29.00
€ 1.00
Profiteer nu!

Digitale RVS Vlees Braad Thermometer met Timer

Deze multifunctionele, digitale voedselthermometer is je handige hulp in de keuken. Je kunt hiermee eenvoudig bepalen wat de temperatuur van je eten is.

Deze handige en zeer makkelijk te gebruiken voedselthermometer combineert de functies van een keukenthermometer met die van een keukenwekker. Zo kunt u direct de temperatuur van uw gerechten, de BBQ of de over meten. U stelt de gewenste bereidingstemperatuur in, wanneer deze bereikt is wordt u door middel van een alarm gewaarschuwd. De thermometer werkt met een hittebestendige kabel van 100cm.\n \n De thermometer meet tot een temperatuur van 250°C en is tevens in te stellen op de eenheid Fahrenheit. De temperatuurmeter bevat een timer en een magneetstrip op de achterzijde zodat u deze gemakkelijk kunt bevestigen op uw oven. Tevens heeft de thermometer een standaard aan de achterzijde hiermee kunt u deze op elke vlakke ondergrond plaatsen, zoals uw aanrecht. De thermometer werkt op 1AAA batterij, deze is meegeleverd. Er is een overzichtelijke gebruiksaanwijzing aanwezig die alle functies van dit apparaat duidelijk toelicht.\n \n U hoeft met deze thermometer nooit meer bang te zijn dat uw voedsel overgaar of nog rauw van binnen is.\n \n Braad Thermometer/timer\n \n * Met timer functie.\n * Temperatuurbereik van -20 °C tot 250 °C. ( -4°F tot 482 °F)\n * Metingen in °C of °F.\n * Schaalverdeling 1°C.\n * Continustand - voor constant meten van temperaturen.\n * Min/max temperatuur functie.\n * Instelbaar temperatuur alarm.\n * 150 mm lange roestvaststalen sonde geschikt voor de oven (hittebestendig).\n * Batterij inbegrepen\n \n Hoe de timer te gebruiken:\n - Druk op de knop aan de achterkant van de timer in de TIMER-modus\n - Het display toont MIN en seconden SEC\n - Minuten instellen: druk op MIN en om seconden in te stellen, druk op SEC\n - Om de timer te starten en te stoppen: druk op S / S\n - De timer resetten: houd tegelijkertijd MIN en SEC ingedrukt\n \n Materiaal: metaal\n Thermometer Type: Digitaal\n Thermometer Gebruik: keukenthermometers\n Gewicht pakket: 0.147 kg\n Productgrootte (L x B x H): 7,00 x 6,40 x 1,70 cm\n Verpakkingsgrootte (L x B x H): 18,50 x 9,00 x 2,80 cm \n VErpakkingsinhoud: 1 x keukenthermometer

Productspecificaties

Prijs 9.95
Originele prijs 29.00
Levertijd D
Kortingspercentage 6

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-03-2019 € 29.00 € 1.00
31-01-2019 € 29.00 € 9.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top