0 0
€ 20.00
€ 1.00
Profiteer nu!

TP101 Digitale Voedselthermometer met LCD Display

Deze multifunctionele, digitale voedselthermometer is je handige hulp in de keuken. Je kunt hiermee eenvoudig bepalen wat de temperatuur van je eten is.

Deze multifunctionele, digitale voedselthermometer is je handige hulp in de keuken. Je kunt eenvoudig bepalen wat de concrete temperatuur is. De thermometer is te gebruiken bij het koken en bakken. Bijvoorbeeld als je jam aan het maken bent of voor het bereiden van vlees. Hoe vaak loop je er niet tegenaan, dat de buitenkant van je stuk vlees mooi bruin is, maar dat de binnenzijde nog niet volledig gaar is. Het lijkt dus geschikt om te eten, maar van binnen is het dan nog rauw of taai. Deze voedselthermometer is onmisbaar om nauwkeurig te meten of je eten goed gaat is.\n \n Roestvrijstalen pin\n De voedsel thermometer is een noodzakelijk hulpmiddel in elke keuken. De thermometer is eenvoudig in gebruik en van alle markten thuis. Hij is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrijstaal. Zonder het handvat mee te rekenen, is de pin 147 mm lang. Zo kan de thermometer ook bij grote stukken vlees precies het midden van het gerecht bereiken. Daardoor kun je precies de juiste baktemperatuur vaststellen. Geen onnodig risico dat je gerecht niet gaar is en ook geen verkeerde bacteriën door een te lage temperatuur.\n \n Werkt op batterij\n De voedselthermometer is bestand tegen een temperatuur die kan variëren van -50 graden Celsius tot wel 300 graden Celsius. Als extra handigheid onthoudt hij de laatst gemeten temperatuur. Zo kun je vergelijken of de temperatuur gestegen is of juist niet. De voedselthermometer werkt eenvoudig op batterijen. Na tien minuten schakelt hij zichzelf uit. Zo gaat de batterij langer mee. De thermometer is ontwikkeld voor gebruik in de keuken. Je kunt er de temperatuur van gerechten mee controleren en bijvoorbeeld ook de temperatuur van bakolie of frituurvet. Super handig en precies in het gebruik.\n \n Eigenschappen\n \n Meet de temperatuur van -50 graden Celsius tot 300 graden Celsius\n Lengte roestvrijstalen pin is 147 mm\n Onthoudt de laatst gemeten temperatuur\n Schakelt na 10 minuten automatisch uit\n Werkt op 1x 1.5 Volt LR44 knoop batterij

Productspecificaties

Levertijd Days

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-11-2019 € 20 € 1
15-05-2019 € 20 € 1
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top