0 0
€ 69.00
€ 19.95
Profiteer nu!

Ultrasone Aroma mini Luchtbevochtiger met LED Verlichting

Met de Ultrasone Aroma Luchtbevochtiger creëer je een rustgevende sfeer en comfortabele omgeving dankzij de perfecte combinatie van geur en licht. Deze zeer stille diffuser is geschikt voor elke kamer in huis of op kantoor.

Voorkom Nare Geurtjes
Met deze luchtverfrisser en luchtreiniger ruik je voortaan je favoriete geur in je huis. Het verschoont niet alleen de lucht, maar je maakt ook gelijk een eind aan alle nare luchtjes. Doordat de geurverfrisser zich continue blijft afwisselen, blijf je het ruiken. Daarnaast beschikt de luchtverfrisser over kleurrijke LED verlichting. Zo optimaliseer je met deze elektrische luchtverfrisser de sfeer en voorkom je nare geurtjes.

Ultrasone Verstuivingstechnologie
Met behulp van de ultrasone verstuivingstechnologie wordt de heerlijke geur van etherische olie, bijna geluidloos door de ruimte verspreidt. Deze techniek is niet alleen energie besparend, maar het is ook milieuvriendelijk. De luchtverfrisser verbruikt 20 tot 30ml water gemengd met olie per uur, waardoor je urenlang plezier hebt van slechts een paar druppels olie.

Hervulbaar
Deze luchtverfrisser is hervulbaar, wat betekent dat je ook van geur kunt wisselen. Je hoeft enkel het water met een paar druppels geurolie (niet inbegrepen) in de verfrisser te plaatsen. Hierdoor kun je zelf kiezen welke geur je in de luchtverfrisser wilt hebben.

Productvoordelen
- Voorkom nare luchtjes in je huis
- 3 in 1 functie, luchtbevochtiger, ultrasone geurverspreide

Met de Ultrasone Aroma Luchtbevochtiger creëer je een rustgevende sfeer en comfortabele omgeving dankzij de perfecte combinatie van geur en licht. Deze zeer stille diffuser is geschikt voor elke kamer in huis of op kantoor.\n \n Voorkom Nare Geurtjes\n Met deze luchtverfrisser en luchtreiniger ruik je voortaan je favoriete geur in je huis. Het verschoont niet alleen de lucht, maar je maakt ook gelijk een eind aan alle nare luchtjes. Doordat de geurverfrisser zich continue blijft afwisselen, blijf je het ruiken. Daarnaast beschikt de luchtverfrisser over kleurrijke LED verlichting. Zo optimaliseer je met deze elektrische luchtverfrisser de sfeer en voorkom je nare geurtjes.\n \n Ultrasone Verstuivingstechnologie\n Met behulp van de ultrasone verstuivingstechnologie wordt de heerlijke geur van etherische olie, bijna geluidloos door de ruimte verspreidt. Deze techniek is niet alleen energie besparend, maar het is ook milieuvriendelijk. De luchtverfrisser verbruikt 20 tot 30ml water gemengd met olie per uur, waardoor je urenlang plezier hebt van slechts een paar druppels olie. \n \n Hervulbaar\n Deze luchtverfrisser is hervulbaar, wat betekent dat je ook van geur kunt wisselen. Je hoeft enkel het water met een paar druppels geurolie (niet inbegrepen) in de verfrisser te plaatsen. Hierdoor kun je zelf kiezen welke geur je in de luchtverfrisser wilt hebben.\n \n Productvoordelen\n - Voorkom nare luchtjes in je huis\n - 3 in 1 functie, luchtbevochtiger, ultrasone geurverspreide

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-07-2019 € 69 € 19.95
12-06-2019 € 69 € 19.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top